Hoe was het?

Heb je pas geleden een workshop gevolgd?

Laat dan hier weten wat je er van vond.

20 reacties

Hans · 26 augustus 2020 op 14:47

Afgelopen week een workshop gevuld brood gevolgd, Wat een leuke workshop. Erg leerzaam en goed georganiseerd. Aanrader!

Rosario · 26 augustus 2020 op 19:53

Zondag 23 augustus de cursus stokbrood gevolgd bij Paul. Was heel interessant. Paul had de zaken goed voorbereid waardoor er weinig tijd verloren ging en we direct aan de gang konden. Veel extra informatie gekregen over het mechanisme achter brood bakken en veel tips hoe thuis ook succesvol te kunnen bakken. Ik kom zeker nog een keer terug voor een andere cursus.

jeannette · 26 augustus 2020 op 19:54

met veel plezier hebben we de interessante en leerzame cursus gevolgd bij Paul. De lokatie was prima ingericht en de informatie stond ook nog eens uitgebreid beschreven. Alle vragen zijn met veel geduld beantwoord. We hebben al meerdere broodbakcursussen gevolgd, maar dit is een aanrader.

Angelique · 6 september 2020 op 19:44

Gisteren en vandaag de workshop desem brood gevolgd. Paul heeft alles keurig voorbereid. Naast praktische tips, ontvang je ook veel achtergrond informatie! Een leerzame en ook intensieve workshop. Zeker een aanrader!! En….na de workshop ga je met 2 heerlijke broden en 3 rozijnenbollen naar huis. Tip: niet koken! Lekker vers brood eten!!!

Sil · 12 juni 2021 op 15:29

Gisteren de desem workshop gevolgd, inclusief hout oven. Het was super bijzonder om mee te maken. De workshop werd ook aangepast naar eigen niveau en wensen. We hebben het hele desem proces van begin tot eind door gelopen, tegelijkertijd gezien hoe Paul de houtoven stookt, en uiteindelijk de gemaakte broden in de oven gebakken. Tussendoor was er ook ruimte om persoonlijke vragen en hulp van Paul te vragen. Hij heeft enorm veel kennis over de achtergrond, techniek en wetenschap achter brood bakken, en daarnaast veel passie, ervaring en gevoel voor het brood. Het was super leerzaam, leuk en interessant. We hebben echt een hele fijne dag gehad, waarna we met heerlijke broden naar huis gingen. Dankjewel!

Wilma · 14 juni 2021 op 11:08

Onlangs een fantastische dag beleefd samen met mijn dochter. Desembroden bakken bij Paul. Een extra toegevoegde waarde was het bakken in de traditionele, met hou gestookte oven. Wat een beleving! Heel fascinerend hoe het spel van de temperatuur, het weer, de wind en de tijd een rol speelt in het hele proces. We hebben genoten van de prachtige verhalen, en van de passie waarmee Paul dit allemaal doet. En thuis natuurlijk nog heerlijk nagenieten van de ambachtelijke broden. Het was een geweldige dag Paul. Dank je wel!

Charlotte · 6 augustus 2021 op 18:22

Een super leuke, gezellige, ontspannen en leerzame middag gehad! De workshop speltbrood maken, gegeven door Paul, is een echte aanrader. Je leert de basis principes en nog veel meer. Want alle vragen die we extra stelde werden beantwoord op een duidelijke en soms humoristische manier. Heel leuk.
Ik ben trots met twee broden en een uitgebreide handleiding naar huis gegaan.

Anja en Dennis · 28 november 2021 op 18:41

Het desembroden leren bakken bij Paul, was een erg leuke en leerzame ervaring.
Zowel theoretisch als praktisch veel geleerd.
Paul heeft veel kennis over het broden bakken en heeft daarom ook al onze vragen kunnen beantwoorden.
De workshop was goed verzorgd.
Hartelijk dank Paul!
Groetjes Anja en Dennis.

Cees · 7 februari 2022 op 17:14

Paul, wij hebben gisteren een hartstikke leuke en leerzame workshop gehad.
Bedankt, tot de volgende………

Saskia · 7 februari 2022 op 19:44

Afgelopen zondag met partner Cees, schoonzus Marianne en zwager Adriaan de workshop speltbrood bakken gedaan. We hebben niet alleen veel geleerd, het was goed georganiseerd en buitengewoon gezellig, met een drankje na in het brouwcafé. Dank Paul, het zou zomaar kunnen dat je ons nog eens terug ziet voor een andere workshop.

Saskia · 7 februari 2022 op 19:51

Afgelopen zondag met partner Cees, schoonzus Marianne en zwager Adriaan de workshop speltbrood bakken gevolgd. De workshop was goed georganiseerd, buitengewoon gezellig én we hebben veel geleerd. Het drankje na in het brouwcafé, maakte de beleving compleet. Dank Paul, het zou zo maar kunnen dat je ons nog eens terug ziet voor een volgende workshop.

Sanne · 20 maart 2022 op 19:05

Paul, bedankt voor de hele gezellige en leerzame middag die we vandaag gehad hebben met workshop brood bakken. Het brood smaakte heerlijk en was zelfs nog een klein beetje warm!!
Komen zeker nog een keer terug voor een andere workshop.

Hetty · 21 maart 2022 op 10:48

Gisteren een hele leuke en leerzame workshop gevolgd bij Paul. Hij weet veel Overveen achtergrond van het proces en geeft goede handvaten om thuis mee verder te gaan. Alles prima uitgelegd. Ook een gezellige groep mensen.
Naar huis met twee heerlijke warme broden. We hebben er heerlijk van gegeten nadat ze afgekoeld waren. Een aanrader . Bedankt Paul voor deze prima middag.

Jelle · 9 november 2022 op 11:24

Hoi Paul, via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de leuke workshop.! Ik heb alleen maar positieve reacties heb gekregen vanuit de groep. Ze vonden het allemaal erg leuk, leerzaam en lekker. Bedankt.

Tim · 11 december 2022 op 16:51

De thuiskomst met twee heerlijk geurende broodjes kon geen betere afsluiting zijn van de hele leuke workshop vandaag. Paul weet op een rustige en ambachtelijke wijze je mee te nemen in de kunst van het maken van je brood. Gevuld brood workshop is een echt aanrader voor eenieder die van eerlijk brood houdt.

Ien · 23 december 2022 op 00:44

Vandaag de derde broodbakcursus bij Paul gevolgd: kerstbroden (gevuld) gemaakt. Een heerlijke dag gehad en weer kunnen oefenen om lekker brood te bakken. Inmiddels heb ik door de drie cursussen ervaren dat brood bakken inderdaad geen ‘ hoge wiskunde’ is, maar vooral dat je met wat kennis en lef heel lekkere broden kunt bakken. Ook als je, net als ik geen topbakker bent.

Arie · 25 maart 2023 op 08:51

Broodbakken als verrassingscadeau van de kinderen, met Paul als onderhoudende leermeester, in een prachtige molen in het prachtige stadje Ravenstein. Mijn (onze) middag was prima. en het speltbrood ook. Had al het nodige brood gemaakt mbv een broodbakmachine, dat vonden de kinderen destijds niet bijster interessant. Nu ineens wel enthousiast. Goed werk dus.

Katinka · 5 november 2023 op 22:18

Vandaag met mijn moeder een workshop gedaan. Twee lekkere broden gebakken & veel geleerd. Dankjewel!

Christiaan · 9 maart 2024 op 20:51

De workshop Maakjebrood had ik beter kunnen volgen voordat ik thuis zelf ging bakken, dat had me veel misbaksels bespaart. Ik had hier graag de foto’s geplaatst van mijn eerste bak product na de workshop maar helaas hier kan ik geen foto’s aan toevoegen. Ik zet ze nu op google maps op de locatie in Ravenstein.

Marlène · 29 april 2024 op 11:01

Gisteren met familie de workshop gevolgd. Het was zeer leerzaam en gezellig. Paul is een enthousiaste leermeester en hij legde alles goed uit. We gingen met 2 lekkere, zelfgebakken broden naar huis.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *