Heb je pas geleden een workshop gevolgd?

Laat dan hier weten wat je er van vond.

8 reacties

Hans · 26 augustus 2020 op 14:47

Afgelopen week een workshop gevuld brood gevolgd, Wat een leuke workshop. Erg leerzaam en goed georganiseerd. Aanrader!

Rosario · 26 augustus 2020 op 19:53

Zondag 23 augustus de cursus stokbrood gevolgd bij Paul. Was heel interessant. Paul had de zaken goed voorbereid waardoor er weinig tijd verloren ging en we direct aan de gang konden. Veel extra informatie gekregen over het mechanisme achter brood bakken en veel tips hoe thuis ook succesvol te kunnen bakken. Ik kom zeker nog een keer terug voor een andere cursus.

jeannette · 26 augustus 2020 op 19:54

met veel plezier hebben we de interessante en leerzame cursus gevolgd bij Paul. De lokatie was prima ingericht en de informatie stond ook nog eens uitgebreid beschreven. Alle vragen zijn met veel geduld beantwoord. We hebben al meerdere broodbakcursussen gevolgd, maar dit is een aanrader.

Angelique · 6 september 2020 op 19:44

Gisteren en vandaag de workshop desem brood gevolgd. Paul heeft alles keurig voorbereid. Naast praktische tips, ontvang je ook veel achtergrond informatie! Een leerzame en ook intensieve workshop. Zeker een aanrader!! En….na de workshop ga je met 2 heerlijke broden en 3 rozijnenbollen naar huis. Tip: niet koken! Lekker vers brood eten!!!

Sil · 12 juni 2021 op 15:29

Gisteren de desem workshop gevolgd, inclusief hout oven. Het was super bijzonder om mee te maken. De workshop werd ook aangepast naar eigen niveau en wensen. We hebben het hele desem proces van begin tot eind door gelopen, tegelijkertijd gezien hoe Paul de houtoven stookt, en uiteindelijk de gemaakte broden in de oven gebakken. Tussendoor was er ook ruimte om persoonlijke vragen en hulp van Paul te vragen. Hij heeft enorm veel kennis over de achtergrond, techniek en wetenschap achter brood bakken, en daarnaast veel passie, ervaring en gevoel voor het brood. Het was super leerzaam, leuk en interessant. We hebben echt een hele fijne dag gehad, waarna we met heerlijke broden naar huis gingen. Dankjewel!

Wilma · 14 juni 2021 op 11:08

Onlangs een fantastische dag beleefd samen met mijn dochter. Desembroden bakken bij Paul. Een extra toegevoegde waarde was het bakken in de traditionele, met hou gestookte oven. Wat een beleving! Heel fascinerend hoe het spel van de temperatuur, het weer, de wind en de tijd een rol speelt in het hele proces. We hebben genoten van de prachtige verhalen, en van de passie waarmee Paul dit allemaal doet. En thuis natuurlijk nog heerlijk nagenieten van de ambachtelijke broden. Het was een geweldige dag Paul. Dank je wel!

Charlotte · 6 augustus 2021 op 18:22

Een super leuke, gezellige, ontspannen en leerzame middag gehad! De workshop speltbrood maken, gegeven door Paul, is een echte aanrader. Je leert de basis principes en nog veel meer. Want alle vragen die we extra stelde werden beantwoord op een duidelijke en soms humoristische manier. Heel leuk.
Ik ben trots met twee broden en een uitgebreide handleiding naar huis gegaan.

Anja en Dennis · 28 november 2021 op 18:41

Het desembroden leren bakken bij Paul, was een erg leuke en leerzame ervaring.
Zowel theoretisch als praktisch veel geleerd.
Paul heeft veel kennis over het broden bakken en heeft daarom ook al onze vragen kunnen beantwoorden.
De workshop was goed verzorgd.
Hartelijk dank Paul!
Groetjes Anja en Dennis.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *